TEMPOPAM : PRIN CALITATE SPRE PERFORMANTA

Despre noi

TEMPO PAM SRL este o firma cu capital privat constituita in anul 2000, avand ca domeniu de activitate prelucrari mecanice de piese si produse, confectii metalice si servicii de montaj masini si instalatii.

In anii care au urmat, firma s-a dezvoltat destul de mult, prin construirea de noi spatii de productie, peste 1500 mp, care au fost dotate cu utilaje noi CNC, o instalatie de fosfatare cu mangan si o instalatie de control nedistructiv cu pulberi magnetice umede (NCD).

In anul 2014 am obtinut licienta de a fabrica mufe filetate folosite in industria petroliera, sectorul extractie, conforme cu standardele API5CT/API5B.

Multe din aceste produse, pot fi vizionate si adresa de facebook :facebook.com/Tempopam, sau la sediul nostru.

Deasemeni am dezvoltat  noi relatii cu parteneri din domeniul industrial si petrolier precum si cu Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, pentru care asiguram instruirea practica a unor studenti, precum si lectii demonstrative pe utilaje CNC, tinute de lectorii prestigioasei institutii.

Dispunem de personal calificat, bine instruit prin programele noastre de formare si calificare si care depune eforturi pentru satisfactia tuturor cerintelor clientilor nostrii.

Toate acestea, consideram noi, ne-am consolidat cota de piata si am devenit parteneri de incredere ai clientilor nostri.

Suntem deschisi la dezvoltare, la aplicare de noi metode care sa duca la imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor care in final sa creasca gradul de satisfactie a partilor interesate.

Va asteptam la o relatie de parteneriat !

Free MP3 Downloads Descarca de pe YouTube in Mp3 Youtube to Mp3 YouTube Mp3 Download Trilulilu Download YouTube Downloader