TEMPOPAM : PRIN CALITATE SPRE PERFORMANTA

Certificari

TEMPO PAM SRL este o firma cu capital privat constituita in anul 2000, avand ca domeniu de activitate prelucrari mecanice de piese si produse, confectii metalice si servicii de montaj masini si instalatii.

Totodata societatea este licientiata API, in vederea producerii de mufe filetate, conform standardului API5CT/API5B, editie valabila.
 

Calitate

Calitatea este pentru TEMPO PAM o preocupare permanenta, iar sastisfacerea cerintelor si asteptarilor clientilor este obiectivul nostru principal.
TEMPO PAM are o echipa formata din oameni cu experienta, competenti, instruiti, si care sunt preocupati permanent de imbunatatirea activitatilor pe care le desfasoara.
Pentru noi, calitatea este factorul motric al intregii noastre activitati.
Acest lucru este declarat de catre Directorul general, in Declaratia de Politica de calitate.
Sloganul firmei este : " Prin calitate spre performanta!"
 

Certificari

Sistemul de Management al Calitatii din TEMPO, certificat in conformitate cu cerintele standardului ISO 9001:2000, este mentinut si aplicat astfel incat sa executam numai produse de calitate superioara, conforme cu cerintele clientilor.
Responsabilitatea pentru conducerea Sistemului de Management al Calitatii este asumata de catre Directorul General.

Incepind cu anul 2012 am implementat Sistemul de Management Integrat: Calitate., Mediu si Sanatate si Securitate Ocupationala.

Anul 2014, ne-a adus certificarea si obtinerea unei liciente de produs, obtinerea licientei API, conform Standardului API Specificatia 5CT si API Specificatia 5B, in editie valabila. Acest standard implica si implementarea neconditionata a Standardului de calitate API Specificatia Q1, editie valabila.

Free MP3 Downloads Descarca de pe YouTube in Mp3 Youtube to Mp3 YouTube Mp3 Download Trilulilu Download YouTube Downloader