Societatea noastra a accesat in vara anului 2006 ” Programul naţional multianual pe perioada 2002-2006 de susţinere a investiţiilor realizate de către intreprinderi nou infiinţate şi microintreprinderi, precum şi a investiţiilor de modernizare/ retehnologizare a intreprinderilor mici şi mijlocii”.Acest program a venit in intimpinarea si ajutorul in a realiza obiectivele in ceea ce priveste Planul de dezvoltare al societatii pe termen mediu si lung.

Ca si obiectiv atins, a fost extinderea capacitatii de productie ,prin construirea unei noi Hale  de tip Lindab in suprafata de 360 mp,darea ei in exploatare si apoi mobilarea acesteia cu masini unelete ultraperformante.

Aprobarea acestui proiect s-a facut la finele anului 2006 (luna decembrie),iar in primavara anului 2007 s-a trecut la inceperea constructiei.

Datorita unei bune colaborari cu firma constructoare,hala a fost finalizata si data in exploatare in septembrie 2007.

Pina la finele anului 2007,s-au cumparat din surse proprii masini unelete,noi,cu comanda numerica:doua strunguri CNC ,marca Victor;un centru de prelucrare,masina de danturat,etc.

Datorita acestei investitii,firma si-a dublat capacitatea de productie,si cel mai important lucru a fost cresterea si consolidarea pe piata prelucrarilor mecanice prin aschiere a pozitiei si procentului de piata .

Nu in ultimul rind, calitatea produselor a crescut foarte mult.

La finele anului 2007,numarul comenzilor si contractelor a crescut,incit in 2008 suntem nevoiti de a ne atinge un alt obiectiv,acele de a ne retehnologiza si in acelasi timp de a ne creste capacitatea de productie ,prin achizitia altor utilaje ,cu comanda numerica,care sa satisfaca cererea clientilor nostri si de a se realiza in permanenta sloganul nostru,care este:

„Prin calitate spre performanta!” 

dsc01861-2000-2000
dsc01850-2000-2000
Articole recente
× How can I help you?